ПОВЯЗКА НА ГОЛОВУ

арт. 801-434 78831
290
190 р.
Цвет
СЕРЕБРО-ЗОЛОТО
Состав
ТЕКСТИЛЬ-РЕЗИНА-ПЛАСТИК